Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Senatorul Dan Marian: Există o întârzire istorică a bugetului, autorităţile publice nu au intrat pe execuţie bugetară şi toate lucrurile s-au decalat

Senatorul PDL Dan Marian  este nemulţumit de faptul că bugetul pentru 2013 nu a fost încă dezbătut. Marian, care este şi preşedintele PDL Vaslui, susţine că acest lucru va afecta grav autorităţile locale.

Ca urmare a scorului obţinut de mine personal şi de PDL în Vaslui, mi-am propus să lipsesc o perioadă din peisajul public. Am lipsit din spaţiul public, dar am avut foarte multe întâlniri cu membrii de partid. Am pornit o reorganizarea partidului, suntem preoocupaţi de soarta PDL, de ceea ce simt membrii de partid după pierderea Guvernării, de ceeea ce spun cetăţenii şi de ceea ce se va întâmpla în curând la nivelul Consiliului Judeţean, deoare există o întârzire istorică a bugetului. Suntem în luna martie acuşi, iar autorităţile publice nu au intrat pe execuţie bugetară şi toate lucrurile s-au decalat”, a declarat Dan Marian.

Senatorul PDL este nemulţumit de faptul că resursele puse la dispoziţie de Guvern Consiliului Judeţean Vaslui sunt mult mai mici decât anul trecut şi a dat asigurări că în perioada următoare reprezentanţii PDL vor monitoriza cu atenţie dacă investiţiile începute în cursul anilor trecuţi în judeţ vor fi continuate.

Lăsați un comentariu