Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Consiliul Judeţean va reabilita drumurile către mănăstiri înainte de Paşte

Consiliul Judeţean Vaslui a cerut celor de la Lucrări Drumuri şi Poduri să niveleze toate drumurile spre mănăstirile din judeţ şi să toarne piatră acolo unde este nevoie. Şefii judeţului au cerut, însă, ca toate lucrările de reabilitare la aceste drumuri să fie finalizate înainte de sărbătorile pascale.

“Vom lucra acolo unde este necesar şi vom face drumurile practicabile, în limita posibilităţilor financiare. Oricum, nu se pune problema ca de Paşti să fie vreo mănăstire dintre cele 15 din judeţ, la care să nu se poată ajunge. A fost o iarnă grea, cu fluctuaţii mari de temperaturi, iar mare parte din drumuri s-au deteriorate considerabil, însă vom face toate eforturile pentru facilitarea accesului tuturor cetăţenilor care doresc să meargă la mănăstiri”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Vasile Mihalachi.

În ultimii ani, Consiliul Judetean  Vaslui a rebilitat drumurile care fac legătura cu mănăstirile din Griviţa, Gârceni, Costeşti-Deleni şi Dimitrie Cantemir, Todireşti şi Ivăneşti.

Lăsați un comentariu