Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Acuze grave aduse conducerii Consiliului Judeţean Vaslui: „Să jure cu mâna pe Biblie că nu au luat bani de la Chevron!“

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Democrat Liberal (PDL) a adus acuze grave la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, căruia îi cere public să jure că nu a luat şpagă de la compania americană Chevron.

Mesajul lui Ciprian Iftimoaei a fost făcut public astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, cerându-le celor din conducerea CJ Vaslui, în special preşedintelui Dumitru Buzatu, cel care este şi şeful pesediştilor vasluieni, să jure cu mâna pe Biblie că nu au fost plătiţi de Chevron pentru a-şi instala sondele de explorare în judeţul Vaslui. 

„S-a jurat cu mâna pe Biblie înainte de alegeri că nu v-a permite exploatarea gazelor de şist în judeţul Vaslui. Ce i-a determinat să-şi schimbe poziţia cu 180 de grade?“, s-a întrebat Ciprian Iftimoaei, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Vaslui.

„Au luat vreo şpagă de la Chevron? Să vină în Piaţa Publică şi să jure pe Biblie că nu au luat vreo şpagă sau nu au avut vreun avantaj“, le-a cerut Iftimoaei lui Vasile Mihalachi şi Corneliu Bichineţ, vicepreşedinţii CJ Vaslui.

În final, Iftimoaei a ţinut să precizeze că preşedintele Dumitru Buzatu „a adoptat poziţia struţului, care, ameninţat de un pericol, îşi bagă capul în pământ“, făcând referire la  procesul de regionalizare propus de actuala guvernare. 

Sursa: Adevarul

Lăsați un comentariu