Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Alegeri în organizaţia PDL Huşi! Cătălin Dogaru, ales preşedinte

Organizaţia PDL Huşi şi-a ales, sâmbătă, conducerea. Nu au fost nici surprize, nici emoţii, deoarece candidaţii au fost singuri pe locurile vizate, iar competitorii au mers „la sigur”.

Preşedintele PDL Huşi, Cătălin Dogaru

Preşedintele PDL Huşi, Cătălin Dogaru

Cătălin Dogaru a fost ales preşedinte, iar în funcţii de decizie au fost votaţi, printre alţii, Ioan Valeriu Ciupilan, Cătălin Socu, Georgeta Giosu, Ioan Iacob, Cosmin Murguleţ, Nicoleta Rotariu şi Cosmin Filip. Adunarea s-a ţinut în Sala Mare a Primăriei, deşi, în mod surprinzător, puţini pedelişti – cam jumătate din sală a fost ocupată – au răspuns invitaţiei la eveniment.

La fel, nici primarii din zonă nu s-au înghesuit la întrunire, de la tribună fiind semnalată de către preşedintele Dogaru doar prezenţa primarului de Drânceni, Gelu Pecheanu, a primarului de Stănileşti, Găbişor Tofan, şi a viceprimarului de Lunca Banului, Tofan Dănuţ. Discursurile însă au fost entuziaste, iar în ele au fost inserate laude la adresa preşedintelui Dogaru. La eveniment a fost prezent şi senatorul Dan Marian, care a rememorat, în discursul său, între altele, parcursul în politică, de la consilier local, la senator în Parlamentul României.

Fostul subprefect, Ciprian Iftimoaei, a fost şi el prezent, discursul său fiind centrat pe tema „Ponta-Pinocchio”, dar şi pe perspectivele partidului democrat-liberal.
Suntem, la procente, umăr la umăr cu PNL-ul, numai că noi suntem pe o pantă ascendentă, în creştere”, a afirmat, entuziast, Iftimoaei, în aplauzele adunării.

Lăsați un comentariu