Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Şef nou la Poliţia de Frontieră Vaslui

De pe 2 octombrie, Poliţia de Frontieră – Serviciul Teritorial Vaslui este condusă de comisarul şef Manuel Nacu. Acesta a fost desemnat să preia toate atribuţiile, după ce, cu o zi în urmă, împuternicirea pe care o avea în acest sens Vasile Cernat a expirat, dupăcum a precizat Alina Leonte, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Vasile Cernat

Vasile Cernat

Manuel Nacu are experienţă în managementul instituţiei, el fiind o perioadă adjunct al IJPF Vaslui, pe vremea când, la conducerea Poliţiei de Frontieră, cu vechea structură, era Valeriu Bodoga. Din declaraţia sa de avere nu rezultă că ar fi prea înstărit, acesta deţinând un apartament, o maşină cumpărată în 2007, iar ca venituri, are menţionat, pe an, 37.871 lei. De asemenea, are un credit în valoare de 187000 lei, cu dată scadentă în 2038.

Vasile Cernat, şeful înlocuit din fruntea STPF Huşi, s-a luptat aproape 3 ani, în instanţă, după ce a fost destituit, în mod abuziv – dupăcum au stabilit judecătorii, în 2010, pentru “management defectuos”.

Anul acesta a revenit pe o funcţie echivalentă cu cea din care a fost destituit în 2010. Termenul limitat al împuternicirii a expirat pe 1 noiembrie 2013, iar în locul său a fost desemnat Manuel Nacu.

 

Lăsați un comentariu