Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Revelion cu artificii, muzică bună şi spectacol de obiceiuri la Huşi

În noaptea dintre ani, huşenii sunt din nou aşteptaţi în Piaţa Tricolorului, pentru a serba împreună trecerea în 2014! Casa de Cultură „Alexandru Giugaru”, împreună cu Consiliul Local (CL) şi Primăria Huşi au organizat un spectacol cu tradiţii şi obiceiuri străvechi, în cadrul căruia îndrăgitul ansamblu huşean „Trandafir de la Moldova” va şti cum să facă cea mai bună atmosferă de petrecere şi de voie bună. Aşa cum au făcut şi în ceilalţi ani, huşenii vor întinde hora mare în stradă şi, lăsând la o parte grijile, vor păşi în Noul An, cu mai mult entuziasm!

Huşenii ştiu să petreacă foarte frumos şi o demonstrează cu fiecare ocazie. De Revelion ies în stradă în număr mare, pentru că le place să fie împreună într-un asemenea moment important. Sperăm ca şi anul acesta huşenii să vină la spectacol, deoarece <<Trandafir de la Moldova>> va oferi, ca întotdeauna, un moment artistic deosebit. Consiliul Local, dar şi câţiva sponsori – Emil Enache, Enriko Fulgerenzzi, Vincon Vrancea, Marian Vasile – cărora le mulţumim, ne-au susţinut în demersul nostru, de a oferi huşenilor o petrecere la cumpăna dintre ani„, a spus directorul Casei de Cultură Huşi, Sergiu Găină.

Spectacolul de pe 31 decembrie 2013 va începe la ora 23,00. La miezul nopţii, promit autorităţile, un foc de artificii va lumina cerul de deasupra „urbei dintre vii”, marcând astfel trecerea în anul nou, 2014!

 

 

 

 

Lăsați un comentariu