Sâmbătă 31 Octombrie 2020, Actualizat acum 304 zile 12:00 am

 

250 de membri ai PDL Vaslui vor participa la mitingul de la Bucureşti

Aproximativ 1.200 de membri PDL din organizaţiile regiunii de nord-est vor participa, sâmbătă, la Bucureşti, la mitingul organizat în Piaţa Revoluţiei de PDL pentru „apărarea statului de drept, scrie Mediafax.

Vicepreşedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat că la acest miting vor participa aproximativ 1.200 de membri PDL din organizaţiile partidului din această regiune.

El a spus că din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ vor participa câte 150 de membri, iar din organizaţiile Bacău, Iaşi şi Vaslui, câte 250 de membri, participanţii la miting urmând să ajungă la Bucureşti cu autocarele.

Potrivit unui comunicat al PDL Suceava, Partidul Democrat Liberal organizează, sâmbătă, în Piaţa Revoluţiei, un miting naţional pentru apărarea statului de drept la care sunt invitaţi să se alăture toţi cetăţenii care simt că ţara este pe un drum greşit.

Sursa citată arată că protestatarii vor să arate guvernării USL necompetente că românii s-au săturat de minciunile şi de ipocrizia cu care administrează ţara.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, sâmbătă, la Braşov, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Colegiului Director, că a fost stabilită strategia pentru alegerile europarlamentare, urmând ca sâmbăta viitoare să fie organizat un miting în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti.

Lăsați un comentariu