Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Bărbat accidentat mortal de un microbuz cu călători

Un microbuz cu călători care efectua o cursă regulată pe relaţia Piatra Neamţ – Vaslui a accidentat mortal, marţi seară, un bărbat de 45 de ani căzut pe şosea, în dreptul localităţii vasluiene Dumeşti. Niciuna dintre persoanele aflate în mijlocul de transport în comun nu a fost rănită.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii vasluieni, bărbatul de 45 de ani se afla întins pe şoseaua care tranzitează localitatea Dumeşti, de pe drumul naţional DN 15D, în momentul în care a fost călcat de microbuz, potrivit Mediafax. Şoferul, un bărbat de 26 de ani, din localitatea vasluiană Lipovăţ, a oprit imediat microbuzul, iar apoi a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita o ambulanţă, în speranţa că bărbatul pe care l-a accidentat ar mai putea fi salvat. Echipajul medical deplasat în zonă a constatat însă că vasluianul de 45 de ani era deja mort.
Conducătorul auto a declarat poliţiştilor că nu a observat victima, care era întinsă pe asfalt, ci doar a simţit că a trecut peste un obstacol în momentul în care a schimbat lumina de drum cu cea de întâlnire, având în vedere că-i venea o maşină din faţă. Niciunul dintre cei cinci călători aflaţi în microbuz nu a fost rănit, aceştia fiind preluaţi de alte maşini pentru a ajunge la destinaţie”, a declarat, marţi, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru ucidere din culpă.

Lăsați un comentariu