Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

21 de primari liberali din Vaslui au plecat la Bruxelles

Un număr de 21 de primari liberali din judeţul Vaslui au plecat, marţi, la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului PNL Norica Nicolai, edilii susţinând că se vor întâlni cu experţi pe proiecte europene, „care le vor explica oportunităţi de accesare a fondurilor pe diverse axe de dezvoltare”.

Cu o singură excepţie, toţi primarii PNL din judeţul Vaslui se vor afla, timp de două zile, la Bruxelles, unde se vor întâlni cu experţi pe proiecte europene.

Conduşi de preşedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu, edilii liberali spun că au răspuns invitaţiei europarlamentarului Norica Nicolai.

„Primarii merg la Bruxelles pentru a se întâlni cu experţi pe proiecte europene, care le vor explica oportunităţi de accesare a fondurilor pe diverse axe de dezvoltare comunitară. Primarii nu trebuie să meargă în excursie la Bruxelles pentru ca ei să-şi facă datoria politică de a face campanie electorală atunci când partidul le solicită implicarea”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX preşedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu.

Potrivit acestuia, primarii nu vor plăti pentru excursia la Bruxelles, cheltuielile urmând să fie suportate de Parlamentul European.

Sursa: Mediafax

 

 

Lăsați un comentariu