Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Indivizi urmăriţi de poliţişti după ce au refuzat să oprească la semnalele lor

urmarire-1Sâmbătă, jurul orei 19.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni, pe timpul executării unei misiuni de Post Control pe comunicaţia Huşi –Murgeni, în localitatea Lunca Veche, judeţul Vaslui, au făcut semnal regulamentar pentru a opri în trafic un autoturism marca Audi, înmatriculat în judeţul Constanţa, conducătorul auto refuzând să oprească.

Poliţiştii de frontieră au informat coordonatorul turei serviciu, acesta din urmă dispunând ca un alt echipaj care se întorcea din misiune să oprească autoturismul respectiv.

După cea de-a doua încercare nereuşită de a opri regulamentar, în trafic, autoturismul marca Audi,  s-a procedat la urmărirea autoturismului, reuşindu-se  oprirea acestuia după aproximativ 7 km, în localitatea Vetrişoaia, jud. Vaslui.

În urma legitimării conducătorului auto, s-a constatat că acesta se numeşte Eugen C., este cetăţean român, are 30 de ani, domiciliaza în Bucureşti şi că emana o puternică halenă alcoolică.

Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe Eugen C. cu amendă în valoare de 1500 lei pentru refuz de legitimare. Concomitent, a fost informat Postul de Poliţie Vetrişoaia, poliţistul care s-a deplasat la faţa locului urmând a lua măsurile legale care se impun.

Lăsați un comentariu