Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Gropile din asfalt, apărute după zăpadă, fac victime! O doctoriţă din Vaslui a ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie

Medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Vaslui, Mădălina Calciu, a ajuns, în această dimineaţă, la spital în urma unui accident de circulaţie.
Incidentul a avut loc pe Drumul Naţional 15 D, în apropiere de Ciuşmeaua Moldovencei. Din primele cercetări ale poliţiştilor, doctoriţa Calciu era la volanul maşinii sale şi se îndrepta spre Negreşti, când, la un moment dat, a frânat brusc din cauza unor gropi din asfalt, fiind izbită de un alt autoturism care circula în spatele ei.

Impactul a fost unul destul de violent, deoarece la faţa locului a fost solicitat ajutorul unui echipaj medical care a transportat-o pe colega lor la spital cu un posibil traumatism de coloană cervicală.

Chiar dacă starea doctoriţei este relativ bună, şoferul autoturismului din spate s-a ales cu dosar penal, el fiind cercetat pentru nerespectarea distanţei regulamentare faţă de alt autoturism.

Sursa: Adevarul

Lăsați un comentariu