Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Tânăr din Vaslui arestat pentru trafic de droguri

Un tânăr de 24 de ani din Vaslui a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Tribunalul Vaslui a dispus reţinerea lui pentru 29 de zile, fiind în arestul inspectoratului.
Poliţiştii de combaterea criminalităţii organizate şi procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui au descoperit, în urma desfăşurării unor percheziţii, 190 grame cannabis şi rezină de cannabis.
Drogurile au fost descoperite la locuinţa lui Cătălin M., în vârstă de 24 ani, din Vaslui.
Tânărul făcea parte dintr-un grup infracţional, alături de alte 5 persoane, grup constituit în vederea comercializării de rezină de cannabis tinerilor din municipiul Vaslui.

 În ziua de 06.03.2013, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Vaslui, poliţiştii antidrog, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui au efectuat 7 percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor, în urma cărora a fost găsită cantitatea de 190 grame cannabis şi rezină cannabis. Poliţiştii au ridicat şi 226 litri alcool de provenienţă Italia şi 6 biciclete, bunuri cu privire la care există suspiciunea de a fi furate din Italia.

Cercetãrile continuã pentru identificarea tuturor membrilor grupului infractional si probarea activitãtii ilicite a acestora.

Lăsați un comentariu