Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Medicul suspectat în cazul dispariţiei unei adolescente, urmărit penal. O plătea pe fată să facă sex cu el

Medicul Octavian Marcu, din Bârlad, suspectat de dispariţia unei minore de 16 ani, este urmărit penal. El a recunoscut, după ce a picat testul poligraf, că a plătit-o pe adolescentă pentru relaţii sexuale. El a declarat că în ziua în care fata a dispărut,  i-a dat 2.000 de lei.
Acum, medicul este  urmărit penal pentru act sexual cu un minor, iar pentru faptul că i-a dat bani minorei, riscă mai mulţi ani de închisoare.

Minora de 16 ani şi Octavian Marcu întreţineau relaţii intime încă din vara anului 2012, de când adolescenta i-a fost pacientă la Spitalul de Urgenţă Bârlad. În 3 martie, susţine medicul, minora şi cu prietenul ei i-ar fi solicitat 3.500 de lei ca să nu facă publică relaţia lor. Două zile mai târziu, Octavian Marcu s-a întâlnit cu adolescenta pe strada unde se află liceul la care învăţa pentru a-i da o anumită sumă de bani. Ulterior, minora ar fi fost dusă cu maşina de către medic, potrivit propriilor declaraţii, la ieşirea din municipiul Bârlad, fiind lăsată acolo”, a declarat procurorul Parchetului Tribunalului Vaslui, Alice Ruja.

Octavian Marcu este principalul suspect în dispariţia fetei.

Lăsați un comentariu