Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

A rămas fără penis după ce s-a culcat cu nora!

Sexul cu nora era să îl coste viaţa pe un bărbat din Chirceşti, judeţul Iaşi. El a fost prins de fiul său chiar în momentul în care îşi satisfăcea poftele sexuale cu nora sa, în locuinţa lor din Vaslui.

Bărbatul de 71 de ani s-a ales cu o tăietură adâncă la nivelul penisului pe care i-a provocat-o fiul său, orbit de furie în momentul în care şi-a văzut tatăl şi soţia făcând sex.

„Am fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112, seara trecută, (n.r.sâmbătă) despre faptul că bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a fost lovit de fiul său. În momentul în care poliţiştii au ajuns acolo, bărbatul a explicat că a fost lovit de fiu, în condiţiile în care a fost găsit în locuinţă cu concubina fiului. În prezent, poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi urmează ca bătrânul să fie audiat, atunci când starea de sănătate îi va permite”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al Poliţiei Vaslui. Aceasta a precizat că momentan nu se ia nicio măsură preventivă.

Bărbatul a fost dus la spitalul din Vaslui, iar apoi a fost transferat la Centrul Universitar din Iaşi pentru tratament de specialitate.

Lăsați un comentariu