Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Spectacol în chiloţi, pe stâlp. Cum şi-a lăsat un bărlădean vecinii fără curent şi telefon

Un bărbat din Bârlad le-a dat de cap autorităţilor, după ce s-a urcat pe un stâlp şi a început să rupă toate cablurile de telefonie. Astfel, el a reuşit să stea mai mult de cinci ore la înălţime, dar s-a ales cu o amendă usturătoare.

Un bărbat de 47 de ani din judeţul Vaslui a reuşit să atragă atenţia autorităţilor după ce s-a urcat pe un stâlp şi nu a mai vrut să coboare, potrivit România TV.

După mai multe ore de negocieri, bârlădeanu a coborât până aproape de bază, un pompier şi un jandarm încercând să prindă. Cu toate acestea, bărbatul a reuşit să scape, iar cei care încercau să îl ajute au rămas cu pantalonii acestuia în mână, în timp ce aventurierul s-a cocoţat doar în chiloţi până în vârf, începând să rupă cablul de telefonie. Pentru a nu risca o electrocutare, alimentarea cu energie electrică a fost oprită în zonă.

Conform apropiaţilor, infractorul este necăsătorit şi nu suferă de afecţiuni psihice. În cele din urmă, el a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice, după ce a reuşit să stea cinci ore pe un stâlp, urmând să aibă parte şi de un control psihologic.

Lăsați un comentariu