Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

FC Vaslui – Petrolul Ploieşti 1 – 1 FOTO

FC Vaslui a reuşit să-şi păstreze invincibilitatea în faţa petroliştilor, după ce vineri seara a terminat la egalitate, scor 1-1.

Cu cele opt puncte primite cu câteva ore înaintea partidei, FC Vaslui a început tare confruntarea cu ploieştenii şi după doar 27 de minute Antal s-a dovedit din nou decisiv pentru vasluieni, marcând al optulea gol din acest sezon. Cu toate că a urcat pe primul primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii I, mijlocaşul a fost destul de mâhnit la finalul partidei pe egalul obţinut, însă a recunoscut că Vasluiul a avut parte de un adversar extrem de puternic

A fost un meci foarte greu, între două echipe care şi-au dorit foarte mult victoria. Mă simt bine când marchez şi ajut echipa, nu contează de pe ce post o fac. Am muncit mult pentru cele 8 puncte, mă bucur că le-am recuperat şi sper să ne dea mai multă încredere” a afirmat Antal.

Din păcate, avantajul galben-verzilor nu a ţinut decăt 4 minute, Dore aducând egalarea şi totodată emoţiile pe stadion. Împinşi de la spate de un public mult mai numeros ca în partidele trecute, galben-verzii au avut parte de un  baraj spre poarta lui Pecanha în persoana centralului Petrescu.

Deciziile sale l-au scos din sărite pe finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, omul de afaceri răbufnind la finalul meciului.

Am avut parte de o primă repriză mai puţin bună pentru Petrolul, o a doua mai puţin bună pentru Vaslui, şi de ambele catastrofale pentru arbitru. Probabil ăsta a fost scorul cu care trebuia să plece de aici. I-a oprit şi pe cei de la Petrolul din mai multe faze, şi pe noi ne-a dezavantajat clar în mai multe rânduri, dar e arbitru FIFA a declarat Porumboiu.

 

Lăsați un comentariu