Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

 

Haos la FC Vaslui! Jucătorii au fost evacuaţi din case

Echipa FC Vaslui easte aproape de pragul desfiinţării. Mai mulţi jucători din lot au fost evacuaţi din apartamentele în care locuiesc.

Directorul sportiv al clubului, Cătălin Popa, le-a transmis acestora să meargă să stea la hotelul Racova pînă la rezolvarea problemelor.

Acolo nu ne asigură nimeni, nimic. Nicio masă, măcar. Noi avem mîncarea în frigider. Ce facem, o aruncăm pe toată?”, a sunat refuzul categoric al acestora.
Porumboiu l-a anunţat pe Liviu Ciobotariu că jucătorii nu vor primi niciun ban, astfel încât aceştia au decis ca joi să depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

Mai mult, la antrenamentul de miercuri, jucătorii nu au făcut mişcare decât zece minute, oprindu-se apoi şi anunţând staff-ul tehnic că nu-şi vor mai relua pregătirea. Totul a pornit de la refuzul lui Porumboiu de a le achita acestora prima promisă pentru victoria cu Steaua, dar şi o parte dintre salariile restante, aşa cum s-a stabilit înaintea meciului din Ghencea.
Jucătorii au protestat şi săptămâna trecută, cînd nu au vrut să se prezinte la meciul cu roş-albaştrii. Până la urmă, au plecat de la Vaslui în ziua meciului şi au învins Steaua cu 1-0, succes pentru care primiseră promisiuni că le vor fi alimentate conturile cu mai multe mii de euro, promisiune neonorată până la urmă, scrie fanatik.ro

Lăsați un comentariu