Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Incredibil! Spectacol erotic la Balul Bobocilor

Surprize la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui, care a avut loc joi, la Casa de Cultură „Constantin Tănase”. Chiar dacă se anunţa a fi o seară reuşită pentru elevi, mai ales că invitatul special era un artist cunoscut în rândul tinerilor, DJ Morris, distracţia a fost brusc întreruptă de Daniela Popescu, directorul Colegiul Economic.

Momentul cel mai aşteptat al serii, concertul lui DJ Morris, a fost bomba care a revoltat conducerea Colegiului. Cântăreţul şi-a făcut apariţia pe scena Casei de Cultură în aplauzele publicului alături de două domnişoare dansatoare mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate şi cu nişte mişcări scenice care nu prea aveau ce căuta într-un spectacol organizat de o şcoală. Chiar dacă dansul lasciv al fetelor au băgat publicul în delir, în mare parte elevi de clasa a IX-a, la mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoare evenimentului a intervenit şi le-a rugat pe cele două dansatoare să coboare de pe scenă. DJ Morris a refuzat să îşi continue momentul artistic fără colegele sale, la insistenţa prezentatoarei, care a replicat că decizia aparţine doamnei director de la „Anghel Rugină”, DJ Morris a ales să părăsească scena.

În spatele cortinei, alături de artist, s-a retras şi directorul unităţii de învăţământ care a încercat să ajungă la un consens cu interpretul. Au urmat zeci de minute, cel puţin penibile, în care concurenţii au fost chemaţi de mai multe ori pe scenă, fie să danseze, fie să aducă mulţumiri persoanelor care le-au îndrumat spre acest concurs. Din lipsă de alte idei, mai mulţi tineri au fost chemaţi din public şi rugaţi să interpreteze câte o piesă.

 

Lăsați un comentariu