Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ferma omului de afaceri Adrian Porumboiu, cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a avut loc, sâmbătă seară, la ferma omului de afaceri Adrian Porumboiu, din localitatea vasluiană Ivăneşti.  Mai multe autospeciale cu apă şi spumă au intervenit pentru stingerea flăcărilor uriaşe.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Pompieri Vaslui, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violenţă la una dintre construcţiile aflate în incintă şi la cele patru tractoare garate în interiorul acesteia. Pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul în limitele găsite, evitând extinderea acestuia la celelalte construcţii din interiorul societăţii şi la locuinţele aflate în imediata apropiere.

În momentul observării şi anunţării incendiului, acesta se manifesta generalizat, cu violenţă, iar misiunea pompierilor a fost una dificilă şi din cauza vântului şi a cantităţii mari de materiale combustibile care au întreţinut arderea. Mai mult decât atât, amploarea incendiului şi intensitatea mare de ardere au făcut necesară alimentarea în navetă a autospecialei de intervenţie dintr-un bazin aflat în afara localităţii.

Cauza izbucnirii incendiului va fi stabilită de organele de poliţie şi experţi în domeniu.

Lăsați un comentariu