Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

FOTO Accident spectaculos! A doborât doi stâlpi, semaforul şi un copac!

Un accident extrem de violent a avut loc în noaptea de sâmbătă, în jurul orei 03.00, în zona Stadion din Bârlad. Doi tineri au scăpat ca prin minune după ce autoturismul BMW în care se aflau a pătruns cu peste 100 de km pe oră pe trotuar, a lovit, pe rând, un panou publicitar, stâlpul pe care era montat semaforul de la trecerea de pietoni, a scos din rădăcini un copac iar apoi stâlpul de iluminat public. Maşina s-a rupt în mai multe bucăţi, împrăştiate pe zeci de metri.

La volan se afla Alex Nedelcu, în vârstă de 19 ani, iar în partea dreptă faţă, fiul primarului comunei Banca (Vasile Vânătoru), în vârstă de 21 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital în stare gravă, unde au fost supuşi investigaţiilor medicale. Potrivit unor surse, cei doi tineri se află în stare de comă şi, cel mai probabil, vor fi trimişi la o clinică de specialitate din Iaşi.

Accidentul a impresionat chiar şi pe agenţii rutieri.

“Sunt mai bine de 15 ani de când lucrez în cadrul Biroului Rutier, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. Şi credeţi-mă, am văzut multe accidente…”, ne-a declarat unul dintre poliţiştii care efectuau cercetări la faţa locului. Bubuitura a fost atât de puternică, încât locatarii de la blocurile din zonă au crezut că e cutremur.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Accident spectaculos! A doborât doi stâlpi, semaforul şi un copac! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu