Sâmbătă 13 Aprilie 2024, Actualizat acum 103 zile 12:00 am

 

Și-au băut mințile! Trei tineri au bătut cu cruzime un bărbat, apoi i-au agresat pe agenții de pază de la un local

Trei tineri din comuna Rebricea sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea, pe raza localității Vaslui, a infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Unul din tineri a fost reținut de polițiști 24 de ore.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pe numele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, domiciliați în comuna Rebricea. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în noaptea de 20/21 mai a.c., pe raza municipiului Vaslui.

În fapt, în noaptea respectivă, cei trei tineri au consumat băuturi alcoolice într-un local din municipiul Vaslui. Spre dimineață, aceștia au părăsit localul. În zona din apropierea barului, tinerii s-au întâlnit cu un bărbat de 29 de ani, pe care, fără să-l cunoască, au început să-l lovească. În apărarea acestuia au intervenit trei agenți de pază de la local, care au reușit să imobilizeze agresorii până la sosirea echipajelor de poliție.

Bărbatul de 29 de ani și un agent de pază au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Cei trei tineri au fost conduși la sediul Poliției municipiului Vaslui, unde au fost audiați. Față de tânărul de 21 de ani a fost emisă de către polițiști ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Lăsați un comentariu