Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Nu sunt bani pentru salarii, la Primăria Negreşti

Situaţie dramatică pentru cei 50-60 de angajaţi ai primăriei Negreşti, care nu şi-au luat salariile de pe 15 octombrie. Conform unor angajaţi, şefii Primăriei au anunţat că nu se vor plăti salariile nici pe decembrie, pentru că nu sunt bani în buget.

“Dl. primar a spus prin primărie că a făcut ceas de 400 de milioane de lei în centrul oraşului, că a făcut drumuri. Însă, noi avem rate, facturi de plătit, suntem disperaţi”, a spus un angajat al primăriei.

Vasile Voicu, primar Negreşti

Vasile Voicu, primar Negreşti

Informaţia despre lipsa banilor de salarii din primăria Negreşti ne-a fost confirmată de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Mihalachi. De loc din Negreşti, vicele ştie foarte bine situaţia din această primărie.

“Este real, nu mai sunt bani de salarii. Au luat sume din trimestrul IV şi au plătit contribuţii financiare la proiectele pe care le au. Au venit pe la mine primarul, funcţionari din primărie, căutăm soluţii să-i ajutăm. Nu sunt singurii în situaţia asta, mai sunt şi alte primării, întrebaţi-l pe dl. preşedinte Buzatu”, a spus vicele Mihalachi.

 

 

Lăsați un comentariu