Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

 

Lecţie de solidaritate! Ajutor pentru tânărul de 30 de ani diagnosticat cu cancer

Huşenii şi-au arătat încă o dată compasiunea faţă de oamenii aflaţi la nevoie şi s-au mobilizat exemplar pentru a-l ajuta pe Andrei Asimine, tânărul huşean care joi a împlinit vârsta de 30 de ani, vârstă la care este chinuit de o boală nimicitoare.

La apelul de solidaritate al prietenilor lui Andrei, huşenii au răspuns necondiţionat. Astfel, donaţiile l-au ajutat pe tânăr, care în 2010 a fost diagnosticat cu Melanom Malign (cancer de piele), să înceapă tratamentul cu Zelboraf. Tratamentul medicamentos prescris de către medicii din cadrul Institutului Oncologic Fundeni costă aproximativ 7200 de Euro pe lună, o sumă ce depăşeşte cu mult puterea financiară a familiei, însă aportul huşenilor a fost decisiv.

Pentru că putem, pentru că vrem, pentru că avem un suflet mare, pentru că suntem huşeni şi huşenii sunt oameni deosebiţi! Împreună îl putem ajuta pe Andrei!”, acesta este unul dintre sutele de mesaje de solidaritate postate pe grupul creat pe Facebook pentru Andrei.

Cuvintele sunt puţine în a vă mulţumi tuturor pentru ceea ce faceţi, pentru solidaritate şi sprijinul de care daţi dovadă! Este un drum lung de parcurs, dar cu siguranţă vom reuşi împreună”, a fost răspunsul lui Andrei pentru toţi cei care sunt alături de el. Tratamentul se va desfăşura pe o perioadă de mai multe luni, aşa că tânărul huşean va avea nevoie în continuare de susţinerea oamenilor cu suflet.

Lăsați un comentariu