Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Elevul bătut de la liceul din Vaslui, dus de directoare la control medical

Apele s-au liniştit la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, acolo unde, joi dimineaţă, un elev în clasa a XII-a a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu un obiect ascuţit în zona capului de un coleg. Pentru a fi sigură că sănătatea tânărului nu va fi afectată în viitor, Daniela Popescu, directorul Colegiului, l-a însoţit personal pe elev la un medic specialist.

Tânărul lovit a primit îngrijiri la cabinetul medical şcolar, ulterior fiind preluat de echipajul de pe o ambulanţă, care s-a deplasat la faţa locului la solicitarea cadrelor didactice. Elevul a refuzat să fie transportat la spital, leziunea suferită fiind una superficială. Cu toate acestea, la cererea conducerii unităţii de învăţământ, elevul s-a prezentat vineri dimineaţă la un neurolog, fiind însoţit chiar de Daniela Popescu, directorul Colegiului. Colegul care l-a lovit, s-a speriat în urma incidentului, a intrat în panică şi a fugit de la şcoală. Acesta a revenit a doua zi la orele de curs însoţit de o măruşă în grija căreia se află, părinţii fiind plecaţi în străinătate.
“Pentru că elevul rănit a refuzat iniţial să fie transportat la spital, am mers astăzi  personal cu el la neurolog, să mă asigur că nu va avea alte probleme în viitor din cauza loviturii. Din diferite motive, părinţii nu au putut să îl însoţească, de aceea am mers cu el atât la medicul de familie cât şi la un neurolog, care ne-a confirmat că totul este în regulă. ~n ceea ce îl priveşte pe colegul său, acesta a revenit vineri la ore însoţit de mătuşă. Deocamdată nu s-a luat nici o măsură împotriva lui, urmează să se întrunească săptămâna viitoare Consiliul Profesoral în acest scop. Tinerii, chiar dacă au 18 ani, nu sunt suficient de maturi încât să ia cele mai bune decizii, nu conştientizează că un astfel de gest ar putea avea repercursiuni grave.”, a declarat Daniela Popescu, directorul Colegiului Economic “Anghel Rugină”.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Elevul bătut de la liceul din Vaslui, dus de directoare la control medical | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu