Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Bărbat rănit de un tractor al cărui conducător era băut

Sâmbătă după-amiază,  pe drumul comunal 29, pe raza localității Chițcani, comuna Costești, a avut loc un accident de circulație. În timp ce Alin D., de 25 ani, domiciliat în comuna Costești, conducea un tractor pe raza localității Chițcani, a acroșat pe Dumitru C., de 56 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe partea stângă a drumului.

Victima  a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „fractură tempo-occipital dreapta”.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Vaslui a rezultat faptul că Alin D. nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge și care nu posedă permis de conducere.

Lăsați un comentariu