Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

A băut la o pomană până a murit!

O femeie din satul vasluian Jigălia, comuna Şuletea, a găsit, sâmbătă dimineaţă, cadavrul unui localnic, plin de sânge. Întrucât existau suspiciuni cu privire la moartea săteanului de 43 de ani, s-a dispus efectuarea necropsiei şi s-a întocmit un dosar de cecetare penală. Angajaţii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui au făcut verificări, iar din primele cercetări şi concluziile preliminare ale necropsiei, a reieşit că moartea bărbatului de 43 de ani, cunoscut ca fiind singur şi mare consumator de acool, ar fi survenit în urma unei leziuni provocată prin cădere. Poliţia Murgeni efectuează cercetări pentru a stabili toate detaliile în vederea clarificării acestui aspect.

Se pare că bărbatul venea de la o pomenire din sat, unde a băut foarte mult, a căzut cu capul de asfaltul nou turnat, iar alături de drum era un şanţ adânc de vreo 80 de cm, în care acesta a căzut. Bărbatul locuia singur, în frig, era cunoscut ca mare consumator de alcool, având şi afecţiuni psihice.

Aşteptăm să vedem rezultatul necropsiei şi al analizelor de la IML pentru stabilirea exactă a cauzei morţii, considerată la acest moment suspectă”, a precizat Alina Tonică, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Lăsați un comentariu