Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

 

Impact violent între un Mercedes şi o căruţă! Două persoane au fost rănite

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni seară, în apropiere de localitatea vasluiană Sârbi, comuna Banca, pe DE 581. Două persoane au fost rănite după ce şoferul unui autoturism marca Mercedes Vito, în vârstă de 65 de ani, din comuna Zorleni, care circula pe direcţia Crasna – Bârlad, a intrat în coliziune cu o căruţă încărcată cu lemne (cu acelaşi sens de mers), nesemnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a două persoane: o femeie aflată în autoturism şi căruţaşul, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în comuna Costeşti. Ultimul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu numeroase fracturi, un traumatism cranio-cerebral şi comă gradul II spre III. La scurt timp, s-a dispus transferul acestuia la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, medicii fiind destul de rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Accidentul s-a petrecut pe D.E. 581, în afara localităţii Banca, între o căruţă şi un autoturism, ambele circulând pe direcţia Crasna – Bârlad. Din cauza faptului că nu avea materiale reflectorizante sau orice altă sursă de lumină, conducătorul auto a intrat în coliziune cu vehiculul cu tracţiune animală. În urma impactului, căruţa a fost proiectată în afara părţii carosabile (pe câmp)”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad cu leziuni minore.

Lăsați un comentariu