Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Crimă oribilă la Vaslui! Şi-a înjunghiat soţul din cauza înjurăturilor

Crimă înfiorătoare în satul vasluian Cosmeşti.

Femeia care şi-a ucis soţul, Maria Teiu

Femeia care şi-a ucis soţul, Maria Teiu

Sătulă de jignirile şi înjuriile soţului, o femeie a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţul, de 63 de ani. Maria Teiu l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie. Plin de sânge, Ion Teiu a ieşit din curte şi le-a cerut ajutorul unor vecini, cărora le-a spus să sune la 112. Medicii nu l-au putut salva, însă, pe bărbat.

Mă făcea c…ă . în şir, în şir… De trei luni de zile, de când s-a făcut vinul, era beat mereu şi mă făcea în toate felurile. Nu am mai suportat. Am dat cu cuţitul în el. în piept. Îmi pare rău, dar ce pot să mai fac ?! Am dus o viaţă tare grea cu el “, a afirmat femeia.

Cei doi soţi au consumat alcool în timpul zilei şi, în scurt timp, s-au luat la ceartă. Femeia spune că nu a mai suportat, să fie făcută în toate felurile“, aceasta fiind expresia ei, astfel încât l-a înjunghiat în inimă. Cumva, victima a reuşit să ajungă la vecini şi să ceară ajutor, iar aceştia au sunat la Ambulanţă. Autoarea a solicitat expertiză psihiatrică, având în vedere vârsta. Ea este cercetată pentru omor calificat”, a declarat Alice Ruja, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Maria Teiu riscă până la 25 de ani de puşcărie pentru fapta sa.

 

 

Lăsați un comentariu