Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Un om de afaceri din Vaslui a oferit câte un pachet cu alimente pensionarilor

Peste 60% dintre pensionarii aflaţi în evidenţele Asociaţiei Pensionarilor din Huşi, au venituri sub 500 de lei pe lună, ceea ce face ca viaţa acestora să fie una grea, adesea, împovărată de datorii. Poate de aceea, orice ajutor, oricât de mic, pentru ei înseamnă enorm. Asociaţia Pensionarilor din Huşi, înfiinţată în anul 2000, s-a străduit ca, periodic, de Paşte sau Crăciun, să îi poată ajuta măcar cu câteva produse alimentare.

Pentru membrii noştri, acei care plătesc cotizaţie şi sunt aproape de asociaţia nostră, ne dăm silinţa ca, măcar de Paşte sau Crăciun, să le putem da câte un pachet. Altădată se putea da şi zahăr şi ulei, dar anul acesta am avut doar câte 3 kg de făină de grâu şi 3 de porumb, pentru fiecare. S-au bucurat şi pentru acestea. Au venit şi au stat la rând, chiar dacă era frig, pentru că într-adevăr au nevoie de aceste alimente”, a spus Dumitru Niţuc, preşedintele asociaţiei.

De altfel, trebuie reiterat faptul că huşeanul care a dat aceste produse spre a fi oferite pensionarilor, este acelaşi Emil Enache. Omul de afaceri, de câţiva ani buni, oferă discret, în preajma sărbătorilor, aceste cantităţi importante de făină (au fost ani în care a dat şi ulei sau alte produse), pentru a fi oferite pensionarilor necăjiţi.

Domnul Emil Enache este un om bun de dat exemplu. Niciodată nu uită sute de oameni, de Paşte sau Crăciun, şi de unde are, dă şi la cei mai necăjiţi. Şi o face discret, dar noi vrem să îi mulţumim foarte mult. Apreciem că e alături de pensionarii huşeni, cărora le dorim, tuturor, sănătate şi sărbători fericite!”, a spus Dumitru Niţuc.

 

 

Lăsați un comentariu