Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Un biclist a intrat într-o maşină de beat ce era

În ziua de miercuri, poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Traian din municipiul Bârlad a avut un accident de circulație. Deplasându-se la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bârlad au stabilit următoarele:  Cornel Ş., de 23 ani, din Bârlad, conducea o bicicletă pe strada Traian, din localitate. La un moment dat, din cauza neatenției în conducere, a căzut pe partea carosabilă, autoaccidentându-se. Acesta a fost  transportat  la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, cu diagnosticul „fractură gambă dreaptă – treime inferioară”, însă nu a rămas internat.  Ș. Cornel a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În aceeași zi, polițiștii bârlădeni s-au deplasat la locul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un biciclist.

În timp ce Jănel G., de 34 ani, din municipiul Bârlad, se deplasa cu o bicicletă pe strada Suceava către strada Dragoș Vodă, pe fondul consumului de alcool și a neatenției în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de H. Ciprian, de 37 ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, biciclistul a fost proiectat la sol. A fost preluat de ambulanță și transportat la Spitalul municipal Urgență „Elena Beldiman’’, unde a fost internat cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral, fracturi costale drepte”.

 

 

Lăsați un comentariu