Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Femeie gravidă în şapte luni snopită în bătaie de amant

Foto: Adevarul

Caz şocant în localitatea vasluiană Roşieşti. O femeie de 22 de ani, gravidă în şapte luni, a fost bătută, sâmbătă seară, cu pumnii şi picioarele , dar şi cu o masă din lemn de cel care îi devenise, de câteva luni, amant. Soţul acesteia era plecat în străinătate, iar femeia începuse o relaţie cu vecinul. Sâmbătă seară, bărbatul a băut bine, apoi a mers la locuinţa femeii şi, din cauza geloziei, a început să o lovească.

Femeia susţine că voia să se împace cu soţul său, iar vecinul nu a suportat această decizie. Bărbatul a lovit inclusiv în burtă, femeia fiind însărcinată cu soţul său în şapte luni. După ce a snopit-o în bătaie, amantul a adormit, iar femeia a reuşit să fugă şi să cheme Poliţia.

Ea ajuns la spital cu faţa umflată, plină de vânătăi şi cu dureri de burtp şi de spate, iar medicii i-au acordat îngrijiri medicale. Femeia mai are acasă încă doi copii cu vârste de doi şi cinci ani, care au fost duşi la secţia de Pediatrie din Vaslui pentru că nu avea cine să îi îngrijească în lipsa mamei lor.

Amantul agresor s-a ales cu dosar penal, dar nu îşi recunoaşte fapta. El a mai avut probleme cu legea în trecut.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie gravidă în şapte luni snopită în bătaie de amant | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu