Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

A accidentat un bărbat şi l-a târât peste 800 de metri, apoi a fugit. După 9 ore de căutări, a fost prins de poliţişti

Gest incredibil al unui şofer în vârstă de 28 de ani din comuna Băceşti. Luni seară, acesta a accidentat un bărbat de 50 de ani din comuna Dumeşti, pe care l-a târât, potrivit poliţiştilor, nu mai puţin de 850 de metri, apoi a dat bir cu fugiţii.

O echipă de cercetare formată din 20 de poliţişti rutieri, de acţiuni speciale şi de ordine publică, sub coordonarea adjunctului inspectorului şef al poliţiei judeţene, a instituit filtre pe raza comunelor şi judeţelor învecinate timp de nouă ore. Şoferul de 28 de ani, Fântânel Ţ.,  Aceştia au instituit filtre rutiere şi au  efectuat cercetări pe raza comunelor şi judeţelor învecinate, timp de aproximativ 9 ore. Au reuşit identificarea conducătorului auto care a provocat accidentul, în persoana lui Ţ. Fântânel, de 28 ani, din comuna Băceşti.

Potrivit oamenilor legii, după accident, el s-a deplasat cu autoturismul pe raza comunei Roşiori, din judeţul Bacău, unde a incendiat autovehiculul, în vederea distrugerii urmelor accidentului. Acesta a ars în totalitate şi a fost găsit de către poliţiştii vasluieni într-o văgăună.  În urma testării alcoolscopice a bărbatului, rezultatul a fost negativ.  Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei. El riscă până la şapte ani de închisoare.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A accidentat un bărbat şi l-a târât peste 800 de metri, apoi a fugit. După 9 ore de căutări, a fost prins de poliţişti | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu