Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Gesturi extreme! A ieşit să-şi strige băiatul la masă şi l-a găsit spânzurat în curte. Un alt bărbat s-a aruncat de pe casă

Un tânăr de 20 de ani şi un bărbat de 42 de ani din Huşi se află în stare foarte gravă la spital după ce au încercat să-şi pună capăt zilelor. Tânărul de 20 de ani a mers, luni seară, în vizită la părinţi, iar în momentul în care tatăl său a mers în curte să îl strige la masă a avut parte de un şoc.

Băiatul său era spânzurat de un pom din curte. Părintele şi-a dat joc fiul cu ajutorul vecinilor cât încă era în viaţă şi a fost dus la spital în comă de gradul II. Părinţii spun că nimeni nu se aştepta la un asemenea gest din partea lui şi nu-şi explică de ce a făcut acest lucru.
Marţi, un bărbat de 42 ani s-a urcat pe acoperişul unei case din vecini, ameninţând că se aruncă în gol.  El susţinea că este urmărit şi că vrea să îl omoare cineva, dar echipajele de la poliţie, pompieri şi ambulanţă, nu au reuşit să descifreze mare lucru din vorbele lui.

După aproape o oră de negocieri cu oamenii legii, vasluianul s-a aruncat în gol de la aproximativ cinci metri, prăbuşindu-se pe beton. Şi el a fost dus în comă la spital.

 

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gesturi extreme! A ieşit să-şi strige băiatul la masă şi l-a găsit spânzurat în curte. Un alt bărbat s-a aruncat de pe casă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu