Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Bărbat pericol public! Şi-a incendiat apartamentul şi era cât pe ce să le dea foc şi vecinilor

Un bărbat din Bârlad este un adevărat pericol public. El a fost reţinut de poliţişti după ce, joi, şi-a incendiat pentru a treia oară apartamentul în care locuia. Ion N., de 52 de ani,  este cercetat de polițiști pentru comiterea a trei infracțiuni de distrugere.

Două dintre infracțiuni au fost săvârșite în cursul anului 2012, când bărbatul a dat foc cu intenție unor bunuri din apartamentul în care locuia, distrugând locuința în proporție de 80%. Paguba creată prin comiterea celor 2 infracțiuni este de aproximativ 50.000 lei. Joi, a fost din nou anunţat un incendiu la apartamentul situat pe strada Aleea Parc din municipiul Bârlad.

La fața locului s-au deplasat pompieri și polițiști, care au stabilit că Ion N. a adunat în apartamentul pe care îl mai incendiase anterior mai multe lemne și hârtii, cărora le-a dat foc, după care bărbatul a ieșit în afara blocului, uitându-se pe fereastra apartamentului la desfășurarea incendiului. Doar intervenţia pompierilor a făcut ca flăcările să nu se extindă şi la vecini.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat pericol public! Şi-a incendiat apartamentul şi era cât pe ce să le dea foc şi vecinilor | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu