Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Maşină izbită de tren la Vaslui! Doi poliţişti, la spital

Grav accident de circulaţie, joi după-amiază, în judeţul Vaslui. Un tren marfar care circula pe relația Murgeni – Zorleni, la trecerea la nivel cu calea ferată aflată în localitatea Floreni, suburbie a orașului Murgeni, a acroșat un autovehicul.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat faptul că Andrei G., de 25 ani, din județul Bistrița – Năsăud, lucrător în cadrul Poliției orașului Murgeni, conducea un autovehicul de serviciu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simpla fara bariere a redus viteza, însă nu a oprit în condiții de siguranță.

Autovehiculul a fost acroșat de locomotivă, a fost împins pe partea carosabilă aproximativ 3 m, iar apoi s-a răsturnat. În autovehicul se mai afla un polițist, în vârstă de 24 ani, care își desfășoară activitatea la Poliția orașului Murgeni.

Cei doi au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vaslui și transportați la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulație.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Maşină izbită de tren la Vaslui! Două persoane, dintre care un poliţist, la spital | MoldovaNews.ro
  2. Maşină izbită de tren la Vaslui! Doi poliţişti, la spital | NationalNews.ro

Lăsați un comentariu