Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Incendiu puternic la un restaurant din Vaslui

Incendiu puternic, miercuri, la Vaslui. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „ Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost sesizat, prin Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă „112”,  despre producerea unui incendiu la un restaurant, amplasat pe strada Dimitrie Cantemir, din municipiul Vaslui.

Pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor au fost mobilizate trei echipaje de stingere din cadrul Detaşamentul de Pompieri Vaslui.  Ȋn momentul sosirii forţelor de intervenţie la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperişului restaurantului, cu posibilitate de propagare la ȋntreaga clădire.

Ȋn urma incendiului au ars aproximativ 100 mp de acoperiş din tablă pe asterială din lemn, precum şi instalaţia electrică din zona incendiului şi sau degradat aproximativ 75 mp din planşeu din rigips şi vată minerală. Din fericire, nu au fost victime.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzător”, susţin reprezentanţii ISU Vaslui.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incendiu puternic la un restaurant din Vaslui | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu