Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Iubirea pentru viteză i-a adus moartea! Un tânăr a murit după un accident cu un BMW

Foto: Adevarul

Tragedie, vineri după-amiază, pe tronsonul Huşi- Creţeşti din judeţul Vaslui. Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, un împătimit al vitezei, după cum se declara chiar el pe internet, şi-a pierdut viaţa după ce, pe DN 24 B, pe raza localităţii Satu Nou din comuna Creţeşti, a circulat cu vieză, fără a ţine cont de carosabilul umed.

Într-o curbă la stânga, Florin Creţu a pierdut controlul asupra volanului,  a mers pe o distanţă de aproximativ 70 metri parţial în şanţ, a intrat într-un cap de pod, s-a răsturnat cu maşina, un BMW, apoi autoturismul a revenit pe roţi.
În urma impactului, şoferul, dar şi un alt tânăr de 23 de ani, Alex Hodaş, care se afla pe scaunul din dreapta, au fost răniţi. Din nefericire, medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa şoferului.  Alex Hodaş a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la spital. Starea sa este stabilă, spun medicii de la Spitalul Dimitrie Castroian din Huşi.

Florin Creţu era cunoscut de prieteni ca un împătimit al vitezei. Acesta posta pe contul său de socializare fotografii cu indicatorul de viteză, cu acul indicând viteze de peste 200 km/h. El se lăuda chiar că a atins 238 km/h pe drumul Iaşi- Târgu Frumos, în luna mai.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iubirea pentru viteză i-a adus moartea! Un tânăr a murit după un accident cu un BMW | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu