Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Accident la Poieneşti! Un bărbat a murit pe loc, iar o minoră a fost rănită

Accident mortal, duminică, în localitatea vasluiană Poieneşti- Deal. Un bărbat de 33 de ani a murit pe loc, iar o fată de 14 ani a fost grav rănită.

Potrivit poliţiştilor,  Andrei M., de 20 ani, din localitatea Poienești- Deal, conducea un autoturism pe DJ 245 M, pe raza localității de domiciliu. La un moment dat l-a accidentat pe Gicu U., de 33 ani, din localitatea Poienești, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. În urma leziunilor corporale grave suferite, bărbatul a decedat.

Din accident a rezultat și vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o minoră de 14 ani, din localitatea Poienești-Deal, internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu diagnosticul „fractură femur drept cu deplasare”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Vaslui! Un bărbat a murit pe loc, iar o minoră a fost rănită | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu