Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Şi-a dat foc, din greşeală, la propriul depozit de furaje

Incendiu, luni, la un depozit de furaje. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „ Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje, în localitatea Satu Nou , comuna Muntenii de Sus.

Pentru localizarea, protejarea vecinătăţilor şi  lichidarea incendiului, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de stingere, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, din cadrul Detaşamentului de pompieri Vaslui. În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la depozitul de furaje din curte şi la o parte din gardul care împrejmuieşte gospodăria.

În urma incendiului au ars aproximativ trei  tone de fân şi 15 ml gard din lemn şi s-au degradat două tone de fân. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că incendiul a pornit de la un foc făcut în apropierea depozitului de furaje şi lăsat nesupravegheat de către proprietar, realizat în scopul arderii unor deşeuri din gospodărie.  Intervenţia pompierilor a durat aproximativ douăzeci de minute.

Lăsați un comentariu