Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Accident cu şase răniţi în judeţul Vaslui

Un grav accident de circulaţie a avut loc, duminică dimineaţă, pe raza comunei Olteneşti, pe un sector de drum în afara localităţii.

Din cercetările efectuate la faţa locului de poliţiştii Serviciului Rutier a rezultat că Viorel S., în vârstă de 42 ani, domiciliat în oraşul Petrila, judeţul Hunedoara, conducea un autovehicul din direcţia Crasna către Huşi. Într-o curbă uşoară la dreapta, din cauza oboselii, dar şi   a neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Echipajele medicale au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui conducătorul auto şi cei cinci pasageri din autovehicul: Gigel B., de 50 ani, Zinica B., de 45 ani, Dragoş B., de 17 ani, Georgian A., de 14 ani, toţi din comuna Cozmeşti, judeţul Iaşi şi Paul P., de 51 ani, din municipiul Huşi.

Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lăsați un comentariu