Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Incendiu la o locuinţă din comuna Vutcani din cauza unei lumânări

Luni dimineaţă, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Podul Înalt” al judeţului Vaslui a anunţat despre producerea unui incendiu la o casă, în interiorul căreia se presupunea că se  află un bărbat de aproximativ  37 de  ani,  în localitatea Vutcani, comuna Vutcani 

Pentru localizarea şi  lichidarea incendiului,  la faţa locului s-au deplasat Detaşamentul de Pompieri Vaslui, cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD cu echipajul de terapie intensivă mobilă.  În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, generalizat la întreaga locuinţă, atât la acoperiş, cât şi în interiorul acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 80 metri pătraţi. În urma incendiului locuinţă construită din pereţi din lut a fost distrusă în totalitate.

Din primele cercetările, se pare că incendiul a fost generat de o lumânare lăsată nesupravegheată pe timpul nopţii,  de către persoana  din locuinţă, care, la vederea flăcărilor s-a speriat şi a plecat de acasă fără să anunţe  producerea incendiului. Ulterior, bărbatul a fost găsit  hoinărind pe un drum de pe raza localitaţii Vutcani, nefiind necesară transportul acestuia la  spital.

Lăsați un comentariu