Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Incendiu la o societate comercială din Vaslui

Pompierii militari au intervenit, miercuri seară, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu produs la un garaj apaţinând unei societăţi comerciale din municipiul Vaslui.

La locul intervenţiei s-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Vaslui, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, cu un ofiţer şi douăspezece  subofiţeri.  În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta în interiorul  halei, la o porţiune din peretele şi acoperişul tip sandwich, cu degajări mari de fum, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga clădire. Pompierii au acţionat, concomitent cu realizarea dispozitivului de intervenţie, şi pentru asigurarea desfumării încăperilor inundate cu gaze toxice şi fum.

Focul a distrus un aparat de aer condiţionat, o combină muzicală şi instalaţia electrică şi a degradat aproximativ zece metri pătraţi acoperiş tip sandwich, treizeci şi cinci metri pătraţi din peretele panou tip sandwich şi o trusă de scule.

Intervenţia promptă a pompierilor, aceştia ajungând la locul intervenţiei  în circa  trei minute de la apel,  a făcut ca incendiul să nu se extindă, celelalte echipamente şi utilaje existente în interior nefiind afectate de flăcări.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Lăsați un comentariu