Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Substanţe dopante descoperite de câinele Nava, la Albiţa

pastile-336x200În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, Nava – cânele aparţinând poliţiei de frontieră române specializat în detectarea substanţelor interzise a descoperit ascunse în bagajele aparţinând unui bărbat substanţe dopante cu grad mare de risc (20 fiole, 26 flacoane şi 2.250 comprimate). Miercuri, în jurul orelor 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru a intra în ţară, în calitate de pasager într-un microbuz marca Mercedes, Victor G., în vârstă de 57 ani, cu cetăţenie română şi Republica Moldova.

Pe timpul controlului de frontieră efectuat, de către echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, însoţiţi de Nava, câinele de serviciu din aparţinând poliţiei de frontieră specializat în detectarea substanţelor interzise, acesta din urmă a devenit agitat şi a dat semnale specifice de detectie a substanţelor intezise. În urma controlului efectuat asupra bagajelor personale ale lui Victor G., au fost descoperite, ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 20 fiole (Testover,Stanover), 26 flacoane (Testover “P”, Sustaver, etc.) şi 2250 bucăţi tablete (Naposim, Androver, etc.), toate fiind incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost dispusă măsura reţinerii substanţelor interzise în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă contravenţională în valoare totală de 30.000 lei.

Lăsați un comentariu