Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Femeie prinsă cu ţigări de contrandă în bagaje, la Albiţa

tigari2În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, o echipă comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit 6.200 ţigarete de provenienţă R. Moldova, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale unei tinere, cu cetăţenie română şi R. Moldova.

Joi, în jurul orei 18.00, pe sensul de intrare în ţară din P.T.F.Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Nissan Micra, Ludmila S., în vârstă de 37 de ani, cu cetăţenie română şi R. Moldova.

În baza profilului de risc existent, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi a persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale ale acesteia, cantitatea de 6.200 ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.  Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor în valoare totală de 1.395 lei şi sancţionarea contravenţională a Ludmilei S. cu amendă în valoare de 5.000 lei”, se precizează într-un comunicat al STPF Vaslui.

Lăsați un comentariu