Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Incendiu la un apartament din Huși

incendiuInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „ Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat să intervină, marţi,  pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Huși.

Pentru localizarea şi  lichidarea incendiului,  la faţa locului s-au deplasat, din cadrul Secției de Pompieri Huși, o autospecială de intervenție cu apă și spumă și o autospecială de interventie și salvare de la înălțimi. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în bucătăria apartamentului.

Flăcările au distrus o parte din bunurile din bucătărie: o mască pentru spălător din lemn și o ușă glisantă din PVC şi s-au degradat pereţii încăperii. Intervenţia prompă a pompierilor a limitat incendiul la nivelul încăperei respective, fără a afecta celelalte apartamente din bloc. Intervenţia a durat aproximativ douăzeci și cinci de minute şi nu s-au înregistrat victime.

Împrejurarea determinantă care a condus la generarea acestui incendiu a fost un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric improvizat.

Lăsați un comentariu