Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Accident cu șase răniți, la Banca

 Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri după-amiază, pe raza comunei vasluiene Banca. Șase persoane au fost rănite.

Mihai R., în vârstă de 63 ani, din municipiul Constanța, conducea o autoutilitară pe D.E. 581, din direcţia Bârlad către Vaslui.

La un moment dat, acesta a efectuat o manevră neregulamentară de depășire, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de către Iolanda M., de 28 ani, din municipiul Vaslui.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto implicați în accident, precum și a altor patru persoane – doi minori, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani, un bărbat, în vârstă, de 33 ani și o femeie, în vârstă de 44 ani, toți din municipiul Vaslui, pasageri în autoturismul condus de M. Iolanda.

Victimele au fost transportate la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad unde R. Mihai a fost diagnosticat cu „contuzie toracică”, iar M. Iolanda diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral, contuzie umăr și coloană cervicală”.

De asemenea, pasagerii, cei doi minori și bărbatul au fost diagnosticați cu „contuzii prin accident rutier”, iar femeia a fost diagnosticată cu „stop cardio-respirator”.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Lăsați un comentariu