Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Bărbat accidentat mortal de o mașină

accident mortalUn bărbat a decedat într-un accident rutier care a avut loc luni seară în afara comunei vasluiene Tutova. Polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea identității victimei.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene și specialiștii criminaliști au efectuat cercetarea la locul producerii unui accident de circulație, soldat cu decesul unui pieton.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 22,05, pe D.E. 581, în afara localității Tutova.
Ștefan O., în vârstă de 35 ani, din Republica Moldova conducea un camion înmatriculat în Republica Moldova, din direcția Tecuci către Bârlad. La un moment dat a acroșat un pieton, care se deplasa în mod neregulamentar pe partea carosabilă. Pietonul a fost transportat la Spitalul municipal de Urgență Bârlad, iar urmare a leziunilor grave a decedat.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest conducătorul auto, rezultând faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.
Victima accidentului este un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 ani. În seara respectivă, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, o haină din material impermeabil de culoare albastră, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră. Persoana în cauză nu avea asupra sa bunuri sau documente”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Lăsați un comentariu