Marti 22 Octombrie 2024, Actualizat acum 295 zile 12:00 am

 

Bărbat accidentat de o mașină, în timp ce efectua lucrări pe partea carosabilă

accidentO persoană a fost rănită în urma producerii unui accident de circulație în municipiul Bârlad. Accidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Republicii din municipiul Bârlad.

Florin L., în vârstă de 37 ani, din municipiul Giurgiu a condus un autovehicul pe strada Republicii, având direcția de deplasare Bârlad – Vaslui. La un moment dat a accidentat un bărbat, în vârstă de 55 ani, domiciliat în comuna Motca, județul Iași. Acesta este angajat al unei societăți comerciale, iar la momentul producerii accidentului efectua lucrări pe partea carosabilă.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că bărbatul era echipat în mod corespunzător, iar lucrarea era semnalizată prin indicatoare rutiere. Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bârlad: Bărbat accidentat de o mașină, în timp ce efectua lucrări pe partea carosabilă | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu