Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Cum poti sa iti aduci site-ul in primele pagini de rezultate ale motoarelor de cautare?

Mediul online reprezinta locul in care se intrec si concureaza cele mai cunoscute companii care isi desfasoara activitatea pe piata din tara, dar si cele care abia s-au lansat. Promovarea online este principalul mod prin care fiecare proprietar de afacere incearca sa isi creasca vanzarile, sa isi faca un nume si sa devina un furnizor de incredere.

Secretul afacerilor de succes consta in atentia pe care o acorda procesului de optimizare (SEO), fiind unul foarte complex , ce necesita cunostinte aprofundate si de specialitate. Una dintre cele mai renumite agentii de publicitate, care ofera servicii SEO la cel mai inalt nivel de profesionalism, este E-Advertising. Aceasta a reusit sa isi faca un nume inca de la inceputul drumului, toti clientii care au beneficiat de serviciile acesteia fiind dovada faptului ca munca pe care expertii companiei o depun ofera intotdeuna cele mai bune rezultate.

In primul rand, pentru a putea realiza un site cat mai profesionist, este importanta stabilirea unor aspecte in functie de care se vor realiza toate procesele si se vor aplica toate strategiile. Ce tip de site este necesar (unul de prezentare, poate un magazin online), cine sunt clientii si multe astfel de informatii sunt vitale pentru a avea cele mai bune rezultate.

In general, prin intermediul un site se urmareste promovarea anumitor tipuri de servicii si produse. Ideal este ca atentia sa se concentreze asupra unei anumite categorii si asupra realizarii unei prezentari cat mai corespunzatoare a acesteia, pentru ca si rezultatele sa fie pe masura.

Sfaturi SEO pentru o pozitionare cat mai buna a site-ului, dar si pentru prosperitatea acestuia

In urma realizarii unei analize amanuntite a site-ului, un adevarat expert SEO, precum sunt cei de la E-Advertising, va identifica acele cuvinte cheie care au relevanta maxima pentru acesta. O modalitate simpla de realiza acest lucru intr-o maniera cat mai eficienta este utilizarea unei unelte special create in acest sens. Pluginul Yoast SEO poate fi de asemenea de mare ajutor pentru a introduce respectivele cuvinte cheie in toate elementele unei pagini web, in asa fel incat sa ofere relevanta atat utilizatorilor cat si motoarelor de cautare.

Utilizarea structurilor de permalink-uri ce includ cuvinte cheie relevante este esentiala pentru un randament cat mai bun al site-ului. De foarte multe ori, persoanele care nu au foarte multa experienta in domeniu, folosesc permalink-uri care, pe langa faptul ca sunt inestetice, pot dauna procesului SEO. Cei care doresc sa aiba parte de ajutorul unor profesionisti, care sa implementeze permalink-urile asa cum se cuvine, pot apela cu incredere la serviciile oferite de specialistii E-Advertising. De asemenea, in cadrul blogului pe care acestia il administreaza este disponibil un articol special creat pentru a te informa in legatura cu acest aspect.

Pagespeed-ul este un alt punct important pe care trebuie sa il ai in vedere daca iti doresti ca site-ul sa iti ofere rezultatele mult asteptate. Trebuie sa inlaturi toate elementele care ingreuneaza timpul de incarcare al paginii daca vrei ca numarul celor care iti viziteaza site-ul sa creasca. In cazul in care nu stiai, chiar si o secunda de intarziere in ceea ce priveste incarcarea poate duce la scaderea masiva a traficului. De obicei, prezenta graficelor flash, a imaginilor foarte mari, a playerelor video-audio care ruleaza in mod automat atunci cand un utilizator iti acceseaza pagina sunt principalele motive pentru care pagespeed-ul este ingreunat.

Un alt aspect de multe ori neglijat este oferirea de link-uri catre alte site-uri care ofera continut relevant, asa cum este cel de pe site-ul tau. Pentru a face acest lucru cat mai eficient, poti include in structura o lista de link-uri, un blogroll care sa ofere acest tip de surse, chiar pe pagina ta. Cu toate acestea, trebuie sa realizezi acest lucru cu o atentie sporita, pentru ca in acest mod are loc transferul din autoritatea paginii catre alte site-uri.

Daca vei avea in vedere aceste aspecte, motoarele de cautare vor primi dovada faptului ca reprezinti o sursa de incredere in cadrul domeniului in care iti desfasori activitatea, iar cei care iti acceseaza pagina se pot bucura de toate beneficiile pe care le ai de oferit.
O alta modalitate de a imbunatati pozitionarea site-ului tau in rezultatele paginilor de cautare o reprezinta atragerea link-urilor catre pagina ta. Desigur, acesta este un proces cu o importanta crescuta in ceea ce priveste optimizarea SEO. In cazul in care nu stiai, atunci cand vrei sa cresti vizibilitatea site-ului tau, este vitala utilizarea de link building. Cu cat mai multe link-uri obtii, cu atat sansele sa avansezi in pagina de rezultate sunt mai crescute.

 

Toate aceste sfaturi oferite de catre echipa E-Advertising sunt foarte practice si te pot ajuta pentru obtinerea unor rezultate deosebite. Afla mai multe despre cum poti sa le aplici in mod corespunzator, contactand reprezentantii companiei cu ajutorul urmatoarelor date:
E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Telefon: 0732 941 354
E-mail: office@e-advertising.co

Lăsați un comentariu