Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Urmărit internaţional, prins de poliţiştii de frontieră vasluieni

Vama Albita, stiri, vaslui, newsPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean român, urmărit internaţional, pe numele căruia erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Belgia şi România, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

În data de 4 iulie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în judeţul Bacău, cetăţeanul român Cristian T., în vârstă de 48 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului erau emise alerte de punere în aplicare a unor mandate de arestare şi predare sau extrădare, emise de autorităţile din Belgia, la data de 04.07.2018, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri pe teritoriul Belgiei, respectiv de autorităţile din România.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Lăsați un comentariu